IBM QRadar vaš početak putovanja do SoC-a

Praćenje svih prijetnji na jednom mjestu-IBM QRadar

IBM Qradar je proizvod koji omogućava profesionalcima za sigurnost da imaju holistički pristup svojim sigurnosnim alatima. Otkrivanje prijetnji u realnom vremenu, analitička automatizacija logova i saobračaja pomaže organizacijama da prepoznaju koje su stvarne prijetnje u moru alarma. IBM QRadar je centralna tačka ili srce Sigurnosnog Operativnog Centra.
IBM Security Cyber Range E1625168330518 1024X614
Znate li gdje su vaši podaci? Čuvate li svoje podatke na sigurnom?

Sigurnost baze podataka i nadzor IBM Guardium

Cyber sigurnost i usklađenost su najbolji začini za zaštitu podataka. Uz nove standarde kao što je GDPR, zaštita ličnih podataka nikada nije bila važnija. Uz IBM Guardium ovo sigurnosno putovanje je mnogo lakše i sigurnije. IBM Guardium će vam pomoći da zaštitite vaše strukturne podatke, i da imete pod kontrolom vaše baze podataka.
2802634
U novom dobu rada na daljinu, morate paziti na svoje računare i zaposlene!

Endpoint zaštita i automatski odgovor

Praćenje endpointa nikada nije bilo važnije nego u novom dobu rada na daljinu. Postalo je veoma teško održati endpoint sigurnim i zaštićenim. Zato naši klijenti biraju naša rješenja za zaštitu svojih uređaja. Radimo sa dobavljačima kao što su Carbon Black, Cynet i Check Point.
Pandasecurity What It Firewall
Imate li svoj firewall na pravom mjestu?

Firewall upravljanje i integracija

Danas organizacije moraju imati siguran pristup internetu, segmentacija mreže je i dalje jedan od najboljih sigurnosnih alata za vašu organizaciju. Pomažemo klijentima da implementiraju firewall na pravi način, a također pazimo da su sve politike u skladu sa najboljim sigurnosnim standardima. Radimo sa poznatim dobavljačima Fortinet i Check Point.
The Different Types Of Firewall Architectures
Koliko je vaš sistem ranjiv?

Rješenje za upravljanje ranjivostima

Danas uz pritisak digitalizacije svih procesa u organizacijama teško je održati cyber sigurnost na visokom nivou. Da biste zaštitili svoj sistem, morate znati svoje slabe tačke i ranjivosti. Sa proizvodom kao što je Qualys, u mogućnosti smo pomoći klijentima da paze na svoje ranjivosti. Takođe im pomažemo u procedurama krpljenja i kako da se nose sa ranjivostima koje nisu u mogućnosti da uklone.
Rectangle 564@2X
Je li vaš sigurnosni tim organiziran po najboljim standardima?!

Sigurnosna Orkestracija, Automatizacija i Odgovor olakšani uz Resilient

Da li vaš sigurnosni tim ima previše obavještenja i upozorenja, da li su u stanju brzo reagirati na prijetnje? Imate li postavljene procedure i sigurnosne priručnike? Možete li upravljati svim napadima i vratiti se kroz prošlost kako biste provjerili sve kampanje protiv vaše organizacije? Sa IBM Resilient lako je sve ovo postaviti, vaš sigurnosni tim može biti jedna dobra mašina koja radi.
TS SOC 1140X570
Brinete li se o svojim administratorima?

Upravljanje privilegovanim pristupom-Secret Server

Vaši administratori su vaši najvažniji korisnici, a cilj svakog sigurnosnog tima je zaštita šifri i administratorskih korisnika. Sa Secret Serverom u mogućnosti smo zaštititi i nadgledati privilegirane korisnike! Uz funkcije kao što su digitalni trezor, snimanje pritisaka na tipke i snimanje sesija, vaše šifre će biti sigurne.
Jumpstory Download20200618 111109
IBM White UNNAMED White FORTINET White F5 White CHACK POINT White CARBON BLACK White CYNET White