O nama

O nama

ALEM Sistem važi za uglednu bosanskohercegovačku kompaniju za softverski inženjering koja za svoja glavna poslovna područja ima implementaciju IoT sistema u hidrologiji i meteorologiji, i cyber security u kojem pružamo kompletne usluge za upravljanje informacijskom sigurnosti.

 

Kompanija je osnovana na području Bosne i Hercegovine 1996. godine, i za to vrijeme se može pohvaliti nizom uspješnih projekata koji su omogućili da postane jedna od prepoznatljivih firmi po svom kvalitetu i inovativnosti kod državnih i poslovnih korisnika kako u Bosni i Hercegovini, tako i u kompletnoj Adriatic regiji.

 

Zbog težnje ka stalnom napredovanju i zadovoljenju zahtjeva svojih kupaca konstantnim poboljšanjem usluga i proizvoda, ALEM Sistem je uspostavio sistem upravljanja kvalitetom u skladu sa standardom ISO 9001:2015. Kao kompanija koja je dokazani sistem integrator, želimo da podignemo svoje servisne usluge tako da sva očekivanja naših kupaca zadovoljimo kroz jedinstven i kontinuiran standard kvaliteta.